Audi Team

Het Audi-team 2021


Het Audi-team bestaat al sinds 1994. De eerste ruiter van onze stal is Rodrigo Almeida een succesvolle ruiter dat de internationale wedstrijden afstruint met zijn Audi-paarden o.a Delvaux, Farah, Edgar, Louis Vuitton, Huppeldepup en Carado Rodrigo heeft in totaal 11 paarden voor het hoogste niveau. 

Rodrigo Almeida, Charles Berron en Sophia Schindlbeck vormen het Audi Team.

 

 

Samen zijn ze verantwoordelijk voor de opleiding van de jonge paarden en het uitbrengen van de internationale paarden. Dit is een belangrijk onderdeel van het bedrijf. Het Audi-team heeft al die jaren in de top en in de subtop mee kunnen doen dankzij paarden die jong aangekocht zijn en door de Audi-ruiters zelf opgeleid zijn. Zoals bekend lukt dat een ruiter nooit alleen. De Margaretha hoeve heeft dan ook een vijftal zeer gemotiveerde grooms, die onmisbaar zijn voor het Audi-ruiterteam. Daarnaast zijn er nog drie medewerkers die zorgen dat het zowel de fokmerries als de jonge opfok aan niets ontbreekt en de accommodatie spik en span blijft.

Voor de Audi-ruiters is de Margaretha hoeve een goede thuisbasis. De Margaretha hoeve is volledig uitgerust om de trainingen zo optimaal mogelijk te kunnen uitvoeren. Er is een binnenbak van 70mx35m. Tevens is er voor de ruiters een galoppeerbaan van 550 m, een springtuin van 60mx150m met zowel gewone als natuurlijke hindernissen, drie stapmolens, twee longeercirkels en een professionele losspringpiste en bij de entree van de stoeterij een nieuwe springpiste. In totaal zijn er 72 vaste stallen waarvan er 36 gebruikt worden voor het Audi-team. De overige stallen zijn voor gasten die op de Margaretha hoeve een professionele begeleiding kunnen krijgen én worden benut voor de fokmerries. Tevens zijn er voor de opfok twaalf loopstallen ter beschikking waar honderd jonge paarden in kunnen worden gehuisvest.


 
Het Audi-team kan zich hier dus in alle rust voorbereiden op de wedstrijden en klanten kunnen hier in alle rust helpen bij trainingen of adviseren bij de aankoop van één van de Audi-paarden. 

Het eerste Audi-team (1994)


De eerste ruiter die onder de Audi-kleuren ging rijden was Eric Willemsz Geeroms. Na hem volgde er nog een aantal (zij komen onder de kop ‘Historie’ aan de orde).

Het Nederlandse Audi ruiterteam in 2002

 

Audi team ruiters

FC2A3372
FC2A3388
Andere ruiters
FC2A3372
Rodrigo Almeida
FC2A3388
Charles Berron
Sophia Schindlbeck

Rodrigo Almeida

Rodrigo Almeida team member sinds begin 2020 heeft al heel wat top klassementen op zijn resume van de afgelopen jaren. De voor Portugal uitkomende ruiter rijd met oa de paarden Delvaux, Farah, Louis Vuitton en Edgar en gaat hen uitbrengen op het hoogste niveau. 

Charles Berron

Charles Berron is team menber sinds begin 2020.Waar hij bij aanvang de jonge paarden op zich nam. Nu heeft hij een stal vol met zeer getalenteerde paarden waar hij in de toekomst hogerop mee kan.

Sophia Schindlbeck

Geboortedatum
22-11-1992
Ruiter sinds
2020
Expertise
internationaal showjumping
Geboortedatum
25-06-1997
Ruiter sinds
2020
Expertise
Showjumping
Geboortedatum
06-02-1995
Ruiter sinds
2021
Expertise
Showjumping