De Margaretha Hoeve verzorgt ook clinics, in veel gevallen samen met zusterbedrijf Van Mossel Automotive Group. De Automotive-tak komt met zijn klanten namelijk regelmatig naar Dinteloord. Er wordt door de Audi-vestigingen - want vooral het Audi-onderdeel is onlosmakelijk verbonden met de Margaretha Hoeve - een middag en avond georganiseerd waar de Audi-klanten de gelegenheid krijgen om kennis te maken met zowel het auto- als het paardenbedrijf. Onze relaties mogen eerst onze fantastische bolides ‘zien, voelen en proeven’ door middel van een tourrit vanaf één van de Audi-vestigingen van de Van Mossel Automotive Group naar de Margaretha Hoeve in Dinteloord.

IMG 2787

Tijdens deze rit worden de meest nieuwe modellen ingezet die onderweg gewisseld worden van berijder om iedereen ruimschoots aan de beurt te laten komen. Aangekomen in Dinteloord staat er een welkomstborrel te wachten.

IMG 2864

Daarna wordt door het professionele Audi-team van de Margaretha Hoeve een rondleiding gegeven.

Deze wordt gevolgd door een presentatie van de eerste ruiter van het Audi-team. Deze doet daarin uit de doeken hoe hij zich voorbereidt op een belangrijke wedstrijd.

IMG 2055

AUDI13GVE5499
Na de rondleiding en de presentatie staat een smaakvol buffet te wachten. (foto: Geert van Erven)

In de zomer wordt het buffet vaak ingewisseld voor een lekkere barbecue. Wanneer er heerlijk gegeten en gedronken (maar vooral veel genetwerkt) is, gaat de reis terug naar de autobedrijven waar het team weer staat te wachten om de gasten de sleutels van hun eigen auto's te overhandigen.

Onze ervaring leert dat onze gasten met veel plezier op deze dag terugkijken. Sterker nog, inmiddels maken niet enkel de Audi-klanten gebruik hiervan; ook de VW-, Opel- en de vele leaseklanten van de Van Mossel Automotive Group hebben hier hun weg in gevonden. Ook een tiental andere bedrijven uit andere branches heeft van de mogelijkheid gebruikgemaakt om een kijkje in 'onze keuken' te nemen.