Van Mossel Automotive Group

 

De financiële basis achter de Margaretha Hoeve laat zich niet in enkele woorden of één zin uitleggen. Mobiliteitsbedrijf Van Mossel Automotive Group is in ruim 75 jaar tijd uitgegroeid tot het grootste automotive bedrijf van de Benelux. Het bedrijf telt 438 vestigingen in Nederland, België, Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Frankrijk en Luxemburg. De Van Mossel Occasion vestigingen bieden een indrukwekkend ruim aanbod van gebruikte auto’s. Jaarlijks verkopen we ruim 180.000 nieuwe en gebruikte auto’s. Onderdeel van de Van Mossel Automotive Group is een Autoschade Groep met landelijke dekking in België en Nederland. Ook behoort International Car Lease Holding tot de groep. Hieronder vallen de leaselabels Van Mossel Autolease, J&T Autolease, DirectLease en Westlease. Met een leasevloot van ruim 120.000 voertuigen, behoort International Car Lease Holding tot de top van leasemaatschappijen van Nederland.

Naast de dealer & lease bedrijven kunt u ook terecht bij een van de Van Mossel schadeherstelbedrijven, Van Mossel Glasservice, Van Mossel Klein schadeherstel, Van Mossel Financiële Diensten, Van Mossel Car Solutions voor carrosseriebouw, belettering of inrichtingen van uw bedrijfswagens en Van Mossel Energie.

De redenen: een uitstekende service richting de klanten met veel persoonlijke aandacht en goede garantieregelingen, innovatie op het juiste moment en nimmer tornen aan de familiaire structuur en warme sfeer binnen de onderneming. “Wie bij Van Mossel niet alleen met het brein maar ook met het hart werkt, is verzekerd van een jarenlang dienstverband”, verklaart directeur Eric Berkhof. “Wij onderscheiden ons niet alleen in kwaliteit, maar ook in een flexibele werkhouding omdat we onze vaak jarenlange banden met onze klanten koesteren.” Een eerste indruk van het kwaliteitsniveau is terug te zien op www.vanmossel.com.

 

De verbinding

De zorg voor klanten, werknemers en auto’s zie je ook terug in de Margaretha Hoeve. Ook hier is sprake van langdurige arbeidsrelaties en een prachtige paardenstal waar veel aandacht aan besteed is. Dat vertaalt zich in een goedlopende fokkerij en uitstekende prestaties in de piste.