De financiële basis achter de Margaretha Hoeve laat zich niet in enkele woorden of één zin uitleggen. We praten hier namelijk over een bedrijf met inmiddels meer dan 290 vestigingen. Een bedrijf dat al geruime tijd de grootste Volkswagen- en Audi-dealer van Nederland is. Een bedrijf dat zich inmiddels ook één van de grootste leasebedrijven van Nederland mag noemen. Een onderneming die niet alleen meer actief is binnen de landsgrenzen, maar ook in Duitsland en België. Kortom: de Automotive Groep is een bedrijf dat groei weet te bewerkstelligen, ook in economisch mindere tijden.

De redenen: een uitstekende service richting de klanten met veel persoonlijke aandacht en goede garantieregelingen, innovatie op het juiste moment en nimmer tornen aan de familiaire structuur en warme sfeer binnen de onderneming. “Wie bij Van Mossel niet alleen met het brein maar ook met het hart werkt, is verzekerd van een jarenlang dienstverband”, verklaart directeur Eric Berkhof. “Wij onderscheiden ons niet alleen in kwaliteit, maar ook in een flexibele werkhouding omdat we onze vaak jarenlange banden met onze klanten koesteren.” Een eerste indruk van het kwaliteitsniveau is terug te zien op www.vanmossel.nl.

De verbinding

De zorg voor klanten, werknemers en auto’s zie je ook terug in de Margaretha Hoeve. Ook hier is sprake van langdurige arbeidsrelaties en een prachtige paardenstal waar veel aandacht aan besteed is. Dat vertaalt zich in een goedlopende fokkerij en uitstekende prestaties in de piste.